Vikan HyGo Mobile Cleaning Station ongemonteerd blauw – 57003

379,60 (459,32 Incl. btw)

Vikan’s HyGo is het eerste mobiele reinigingsstation voor in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie , welke hygiëne, efficiëntie en manoeuvreerbaarheid combineert in een speciaal gebouwde oplossing.
Door de zeer compacte afmetingen past deze werkwagen makkelijk in alle ruimtes en door de diverse kleurstellingen kan eenvoudig onderscheid in ruimte worden gemaaakt.

Categorieën: , , ,

HyGo is gebouwd op feedback uit de industrie en de hygiëne-ervaring van Vikan, waardoor het de ideale compacte kar is om schoonmaak te organiseren en te vervoeren gereedschappen in productie- en winkelomgevingen.HyGo is ontworpen met hygiënische ontwerpprincipes in het achterhoofd om het schoonmaken en onderhouden te vergemakkelijken en is verkrijgbaar in zes kleuren ter ondersteuning van kleurcoderingsprogramma’s. Naast het verbeteren van de schoonmaakinspanningen, overwint HyGo ook ruimteproblemen, verloren apparatuur en verspilde tijd. HyGo navigeert gemakkelijk door krappe ruimtes zoals deuropeningen dankzij het smalle frame en de 360 ??graden wielen. De gereedschapsmodules en beugels kunnen op maat worden gemaakt en kunnen worden aangepast als uw behoeften veranderen. Standaard kunnen op de gereedschapsbeugels maximaal vijf gereedschappen worden gemonteerd. Als er extra beugels worden aangeschaft en toegevoegd, kan de HyGo maximaal 12 gemonteerde gereedschappen bevatten. De twee achterwielen kunnen worden vergrendeld om de HyGo veilig op zijn plaats te houden tijdens reinigingsprocessen. De bovenste lade kan maximaal 12 kg dragen en de onderste lade kan maximaal 20 kg dragen. HyGo kan worden gedemonteerd en de afzonderlijke onderdelen kunnen chemisch of nat worden gereinigd in een industriële vaatwasser op 93° C, in sanitaire baden of in een aparte reinigingsruimte.

Merk

Vikan

Kleur

blauw

Verpakking

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Hoogte (mm)

Stel een vraag